Met open vizier werken vanuit onderling vertrouwen en respect

Over De Subsidievakman

DeSubsidievakman-Jan-JorisvanKampen

De Subsidievakman is het bedrijf van Jan-Joris van Kampen. Hij heeft een financieel-economische achtergrond. In zijn eerste baan was hij werkzaam op de administratie van Wageningen Universiteit en Research Centre (WUR) om het vak van boekhouden te leren. Daarna was hij projectcontroller voor een aantal groepen van dezelfde universiteit. Daar is hij in aanraking gekomen met subsidies.

Naast deze baan heeft hij in deeltijd de HEAO gevolgd en afgerond. Vervolgens heeft Jan-Joris een aantal jaren gewerkt aan de subsidieverstrekkende kant in de uitvoering van een EFRO-programma en diverse landelijke en provinciale subsidieregelingen en deed hij veel kennis op van het juridische kader voor subsidies, de processen, procedures en regelgeving. Met deze kennis is hij weer terug gegaan naar de WUR en heeft hij enige jaren als intern subsidieadviseur gewerkt voor de onderzoekers en projectcontrollers binnen de organisatie.

null

Van Zevenblad naar De Subsidievakman

In 2010 is Jan-Joris van Kampen voor zichzelf begonnen onder de bedrijfsnaam Zevenblad. Bij provincies, waterschappen, bureau de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de WUR vervulde hij diverse opdrachten op gebied van subsidiecoördinatie, subsidieadvies, projectcontrol en financieel projectmanagement (zie Klantenportfolio). Jan-Joris heeft vooral veel ervaring met maatschappelijk georiënteerde projecten bij (semi-)overheidsinstellingen en in de non-profitsector. Deze raken ook vaak zijn eigen brede maatschappelijke interesses, wat voor hem een extra motivatie vormt voor het behalen van de resultaten van het project. Hij is zowel bekend met de voorkant, de regelgeving van subsidies, als de achterkant, het financieel projectmanagement van subsidieprojecten. In 2018 veranderde Jan-Joris zijn bedrijfsnaam vanwege een duidelijkere link met zijn vakgebied in De Subsidievakman.

 

In zijn vrije tijd doet Jan-Joris aan hardlopen, houdt hij bijen en vervult hij diverse bestuursfuncties in de lokale gemeenschap. Zo is hij binnen de lokale imkersvereniging De Korenbloem actief als bestuurslid/penningmeester.  Zijn manier van werken vertoont overeenkomsten met die van bijen (zie Werkwijze).

desubsidievakman-logodetail
DeSubsidievakman_logo-350px